Mindenmás

A belső szalagkorlátot átszakítva összeütközött egy személyautóval egy kamion az M5-ösön, Hetényegyháza közelében (frissítve)

A belső szalagkorlátot átszakítva a Budapest felé vezető oldalról a Szeged irányába tartó útpályára hajtott, és összeütközött egy személyautóval egy kamion az M5-ös autópályán, a Kecskeméthez tartozó Hetényegyháza közelében, tudtuk meg a Bács-Kiskun Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságtól.

FÉLPÁLYÁS ÚTZÁRRA SZÁMÍTHATNAK A KÖZLEKEDŐK

Mint írták, műszaki mentés céljából a kecskeméti hivatásos tűzoltók érkeztek a baleset helyszínére. Az egységek áramtalanítják a járműveket. A helyszínen vannak a mentők is. A sztráda Szeged felé vezető oldalát lezárták.

SZEMÉLYI SÉRÜLÉS NEM TÖRTÉNT

A Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása alapján június 1-jén délelőtt az M5-ös autópálya 81-es kilométerénél egy román honosságú kamion haladt Budapest irányába, amikor ismeretlen okból letért az útról, átszakította a szalagkorlátot, és a Szeged felé vezető pályatesten összeütközött egy autóval. Személyi sérülés szerencsére nem történt, azonban a balesetben résztvevő járművek jelenleg a Szeged felé vezető oldalt teljes szélességében elfoglalják.

FRISSÍTVE (13:12) A RENDŐRÖK BEFEJEZTÉK A HELYSZÍNELÉST, A SZTRÁDA ISMÉT JÁRHATÓ

A Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság elmondása alapján a rendőrök a helyszínelést befejezték, így a sztráda ismét járható, azonban a közlekedőknek az érintett szakaszon helyreállítási munkálatokra kell számítania, így továbbra is fokozott figyelmet kérnek a sofőröktől.

Forrás: bacs.katasztrofavedelem.hu/police.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb