Mindenmás

Megint akciózott a Kétfarkú Kutya párt Kecskeméten: hatalmas kátyúra hívták fel az autósok figyelmét a Fürdő utcában

Mozgalmas napjai vannak a Magyar Kétfarkú Kutya párt kecskeméti alapszervezetének: tegnap írtuk meg, hogy a Szőlőfürt Fogadó közelében, egy földből kiálló oszlopot változtattak kígyóvá, majd egy nap sem telt el, de már be is számoltak a következő akciójukról a közösségi oldalukon.

,,Nemzethy Kátyú Rezervátum” – ez a felirat áll a táblán, amely egy óriási kátyúra hívja fel a figyelmet Kecskeméten, a Fürdő utcában. Az akciót a Magyar Kétfarkú Kutya párt kecskeméti alapszervezete hajtotta végre, akik nem csak egy táblát helyeztek ki a kátyú mellé, hanem több fehér nyilat is felfestettek az útra, hogy az autósok biztosan észrevegyék azt. A bejegyzésből az is kiderül, hogy már hónapok óta ott van a kátyú, mellette egy jelölőoszlop-szerűséggel és egy Bácsvíz-szalaggal, amelynek egyébként a nagy része a méretes, nagyjából 30 centiméter mély lyukban hever.

NEM AZ ELSŐ KÁTYÚ, AMELYRE FELHÍVJÁK A FIGYELMET

Nem ez az első kátyú, amelyre felhívta a figyelmet az MKKP Kecskemét, áprilisban írtuk meg, hogy valaki egy hatalmas “LUK” feliratot festett fel az aszfaltra a Nyíri úton, ahol szintén egy óriási kátyú volt az út közepén. Az akcióra akkor hamar reagáltak az illetékes szervek, hiszen egy napon belül betömték a lyukat, bár sokáig nem tartott a dolog, mivel az akkori heves esőzések hamar kikezdték a javítást és ugyanúgy megállt a víz a kátyúban.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb