Mindenmás

Nem bír leállni a Kétfarkú Kutya Párt Kecskeméten: ezúttal betonkockákat csinosítottak ki a Szőlőfürt Fogadónál

Rendesen belelendült a melóba a Kétfarkú Kutya Párt kecskeméti alapszervezete, miután tegnap, szintén a Szőlőfürt Fogadónál lévő körforgalom közelében változtattak kígyóvá egy oszlopot, most a közelben található betonkockákból csináltak többek között gombát, autót vagy éppen kis vakondot.

Az MKKP Kecskemét közösségi oldalán számolt be az újabb akcióról, ezúttal a tegnapihoz hasonlóan a Szőlőfürt Fogadónál lévő körforgalom közelében akcióztak: találtak néhány – ahogyan ők írják – időszámításunk előtti betonkockát a földön, majd úgy gondolták, kicsinosítják őket. Így lett az össze-vissza heverő betontömbökből versenyautó, gomba, de még a csehszlovák televíziós rajzfilmsorozat, a Kisvakond főszereplője is megjelent az egyik betonkockán.

A BETONTÖMBÖK ÁTFESTÉSE MELLETT A KÁTYÚKRA IS FELHÍVJÁK A FIGYELMET A PÁRT AKTIVISTÁI KECSKEMÉTEN

A két átfestős akció mellett egy hatalmas kátyúra is felhívták a figyelmet a napokban, a Vízmű utcában. ..Nemzethy Kátyú Rezervátum” – áll a felirat azon a táblán, amelyet kihelyeztek a hatalmas, nagyjából 30 centiméter mély lyuk mellé, de ha ez nem lenne elég, fehér nyilakat is felfestettek az útra, hogy az arra közlekedő autósok biztosan észrevegyék a kátyút.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb