Mindenmás

Balesetes péntek: két személyautó és egy teherautó karambolozott az 51-es főúton Kalocsánál, valamint két autó ütközött Kecskeméten a Halasi úton

Nem úsztuk meg baleset nélkül a pénteket. Kora délután két baleset is történt térségünkben. Az egyik esetben két személyautó és egy teherautó karambolozott az 51-es főút, 119-es kilométerszelvényénél, Kalocsa belterületén. a Bátyai úton, tudtuk meg a Bács-Kiskun Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságtól. A másik esetben, mint ahogy a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Osztályától megtudtuk, két autó ütközött Kecskeméten, a Halasi úton.

A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint az első baleset esetében a kalocsai hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket. Az érintett útszakaszon forgalomkorlátozásra kell számítani. A rendőrség tájékoztatása szerint félpályás útzár van a helyszínen.

Közben Kecskeméten, a Halasi úton is történt egy baleset. Ott két autó ütközött. A helyszínen torlódás, útlezárás nincs. A rendőrség tájékoztatása szerint szerencsére egyik esetben sem történt személyi sérülés.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb