Mindenmás

A nap szégyene: késsel fenyegetett meg két kamaszt egy kábítószer hatása alatt álló férfi Kecskeméten

Újabb szürreális sztorit közölt a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság: egy kábítószer hatása alatt álló férfi arra szólított fel két kamasz srácot egy játszótér közelében, hogy adják át neki az értékeiket. Kezdetben nem vették komolyan a tolvajt, viszont amikor kést rántott a 27 éves férfi, inkább nem ellenkeztek.

Szombaton, 2023. június 10-én 21 óra 37 perckor érkezett bejelentés a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság Központjába: egy 15 éves fiú kért segítséget a kecskeméti rendőröktől, aki elmondta, hogy az egyik játszótér közelében beszélgetett éppen 18 éves barátjával, amikor egyszer csak odalépett hozzájuk egy férfi. A fiataloknak nem volt ismeretlen a férfi, aki már az elején a lényegre tért, mondta a kamaszoknak, hogy adják át neki az értékeiket. A zavarodott férfi láthatóan kábítószer hatása alatt állt, sőt, még egy adag fehér port is felszippantott a két fiú előtt. A fiatalok először nem vették komolyan, azonban a következő pillanatban, amikor váratlanul előkapott egy bicskát a zsaroló, rájöttek, hogy a fele se tréfa és kipakolták a zsebeiket. Csupán a telefonjukat igyekeztek maguknál tartani, amit még úgy sem sikerült megszerezni a férfinek, hogy áldozataik ruháit is átkutatta.

A kamaszok végül úgy menekültek meg, hogy egy megfelelő pillanatban elszaladtak, elbújtak és hívták a rendőröket.

AZ ESET UTÁN PÁR ÓRÁVAL, HAJNALBAN EL IS KAPTÁK AZ ELKÖVETŐT

A kecskeméti nyomozók még akkor megkezdték a feltételezett elkövető felkutatását és pár órával később, hajnalban el is fogták.  A 27 éves helyi lakost felfegyverkezve elkövetett rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták. Őt a rendőrök őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására. A ruházatában kábítószergyanús anyagot is találtak, ezért kábítószer birtoklásáért is felelnie kell.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb