Mindenmás

Kecskeméti drogterjesztő bűnbandára csapott le a rendőrség

A Kecskeméti Rendőrkapitányság munkatársai – a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság közreműködésével – egy háromfős bűnbandára csaptak le. A két férfi és női társuk a vármegyeszékhelyen árult drogot.

A kecskeméti nyomozók 2023. június 13-án kora délután őrizetbe vettek egy 48 éves nőt és 45 éves élettársát, valamint egy 32 éves férfit. A bűntársak a gyanú szerint az elmúlt néhány hónapban kábítószerrel kereskedtek.

FEHÉR PORT ÉS NÖVÉNYI TÖRMELÉKET TALÁLTAK NÁLUK

A gyanúsítottak lakásait átkutatva előkerült több olyan eszköz, tárgy, amely azt bizonyítja, hogy a rendőrök nem tévedtek; kábítószer-gyanús fehér port és zöld növényi törmeléket foglaltak le. Azt, hogy pontosan mit, milyen hatóanyagot, milyen mennyiségben tartalmaznak ezek az anyagok, kábítószer-vizsgálati szakértő fogja megállapítani. A lakásokban –nagyobb összegű készpénz mellett – kábítószer-gyanús anyaggal szennyezett mérlegeket, pipákat, őrlőket is találtak.

A trió tagjait előállították és kábítószer-kereskedelem bűntettének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták. A vizsgálati osztály munkatársai kezdeményezték mindhármójuk letartóztatását. 

Forrás és fotók: police.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb