Mindenmás

Autó és vonat ütközött Kiskunfélegyházánál, a vonat két tengellyel kisiklott

Baleset történt Kiskunfélegyházánál hétfőn késő délután, az egyik Kiskunhalas felől érkező vonat ütközött egy autóval egy fénysorompós vasúti átjáróban. A fénysorompó jól működött, piros jelzést mutatott, az ütközés következtében a motorvonat két tengellyel kisiklott – közölte a MÁV.

Baleset történt az egyik kiskunfélegyházi vasúti átjáróban, egy Kiskunhalas felől érkező személyvonat ütközött egy autóval. A MÁV az alábbi közleményt adta ki az ügyben:

,,A Kiskunhalasról Kiskunfélegyházára 16:41-kor elindult InterRégió vonattal (17816) ütközött egy személygépkocsi Kiskunfélegyházánál egy fénysorompós vasúti átjárónál. A fénysorompó jól működött, piros jelzést mutatott. A motorvonat két tengellyel kisiklott. A vonaton senki nem sérült meg. A helyszínelés és a műszaki mentés végéig – várhatóan éjszakáig – szünetel a vonatforgalom Galambos és Kiskunfélegyháza között. A forgalom átszervezése folyamatban van. Az érintett vonalon hosszabb eljutási időkre kell számítani a néhány esti, késő esti vonat esetében.”

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb