Mindenmás

Minden is volt az autóban: közúti ellenőrzés során buktak le a dílerek Jánoshalmán

Közúti ellenőrzés során bukott le két díler Jánoshalmán, az autóban harminc grammnál is több fehér port, tucatnyi zöld színű tablettát és növényi törmeléket is találtak az egyenruhások, tudtuk meg a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányságtól.

A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság körzeti megbízottjai – egy lakossági fórumon elhangzott információk alapján – Jánoshalmán, az Orczy utcában a Kiskunhalasi Rendőrkapitányság vezetője által elrendelt, megerősítő közterületi szolgálatot láttak el június 26-án este.

KÖZÚTI ELLENŐRZÉS BUKTATTA LE A DÍLEREKET

Az akció eredményesnek bizonyult, mivel a rendőrök elfogtak két drogdílert egy közúti ellenőrzés során. A 33 éves borotai lakos harminc grammnál is több fehér port, tucatnyi zöld színű tablettát és növényi törmeléket is találtak, amelyek a gyanú szerint kábítószernek minősülnek. A férfit a nyomozók kábítószer birtoklásának bűntette miatt kihallgatását követően őrizetbe vették, és kezdeményezték letartóztatását.

TÁRSÁNÁL A HÁZKUTATÁS SORÁN TOVÁBBI DROGOT TALÁLTAK

Társa egy 30 éves kéleshalmi lakos volt, akiről a nyomozók azt gyanítják, hogy közreműködött a drog terjesztésében. Az ő lakását átkutatták, találtak is nála kábítószergyanús növényi törmeléket, ezért gyanúsítottként kihallgatták. A férfi az eljárás jelenlegi szakaszában szabadlábon védekezhet.

Forrás: police.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb