Közélet

A gyakorlat teszi a mestert: új együttműködés segíti a kecskeméti egyetem hallgatóinak szakirányú képzését

Újabb együttműködési megállapodást írt alá a Neumann János Egyetem, tudatta csütörtökön az intézmény közössági oldalán.

Az NP Hungária Kft. és a Neumann János Egyetem közel kétéves szakmai múltra tekinthet vissza, mely során eddig is nagy mértékben segítették egymás munkáját.

Mint írták, az egyetem és az NP Hungária Kft., műanyagipari cég között létrejött együttműködés egyik fontos célkitűzése, hogy a hallgatóknak minél gyakorlatiasabb képzést biztosítsanak a műanyagfeldolgozó szakirányon, illetve, hogy a diploma megszerzése után, a munkaerőpiacra kilépve már egy stabil munkahellyel rendelkezzenek.

A HALLGATÓK RELEVÁNS SZAKMAI TAPASZTALATOT SZEREZHETNEK

Az együttműködés során a jövőben a hallgatók különböző szakmai projektekben, programokon, gyárlátogatásokon vehetnek részt, nem utolsó sorban pedig rálátásuk nyílik választott szakmájukra a cég által biztosított gyakorlati program keretein belül. Sőt, a Tudományos Diákköri Konferencia győztes hallgatója az NP Hungária Kft.-nél folytathat majd ipari kutatói tevékenységet.

Mindkét partner kiemelt céljának tekinti a tehetséggondozást, így a mai napon aláírt együttműködés egy gyakorlatiasabb képzést biztosít a hallgatóknak a műanyagfeldolgozó szakirányon.

Forrás és fotó: Neumann János Egyetem FB

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb