Mindenmás

Tüzes éjszaka Kecskeméten: 1200 négyzetméteres, elhagyatott laktanya épületrésze és tetőszerkezete égett az Olimpia utcánál, a tűzoltók órákig küzdöttek a lángokkal

Továbbra is rengeteg feladat jut a Bács-Kiskun vármegyei tűzoltóknak, legfőképpen a hőség miatt. Ezúttal azonban éjszaka akadt dolguk, mivel nem sokkal éjfél után tűz ütött ki Kecskeméten, egy elhagyatott laktanya épületrésze és tetőszerkezete égett az Olimpia utcánál.

A Bács-Kiskun vármegyei Katasztrófavédelmi Főigazgatóság tájékoztatása szerint valamivel éjfél után keletkezett a tűz Kecskeméten, egy elhagyatott laktanya épületrésze és tetőszerkezete kapott lángra, az Olimpia utcánál. A város hivatásos tűzoltói azonnal a helyszínre vonultak és négy vízsugárral megkezdték a tűz oltását, majd később kiegészültek a kiskunfélegyházi és ceglédi egységekkel. A Katasztrófavédelem szerda hajnalban, pár perccel fél három után tájékoztatott arról, hogy sikerült megfékezni a tüzet Kecskeméten. Az ezerkétszáz négyzetméteres, téglafalú, pala- és cserépfedésű elhagyatott épület tetőszerkezetének fele megsemmisült a tűz következtében, a tűzoltók órákig küzdöttek a lángok ellen.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb