Mindenmás

Újabb vízi tragédia történt: megfulladt egy férfi a Szelidi -tóban (frissítve)

Megfulladt egy férfi a Szelidi -tóban, írta meg nem hivatalos információk alapján a Kalo Hírek csütörtök délelőtt.

Mint írták, úszás közben rosszul lett, majd megfulladt egy 50-60 év körüli férfi a Szelidi-tóban. Információik alapján három fiatal suppos fiú vette észre, majd mentette ki a férfit, akinek az újraélesztését a parton a mentő diszpécser utasításait követve azonnal megkezdték, ám sajnos nem jártak sikerrel.

Az ügyben megkerestük a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Osztályát, akik elmondták, rendőrségi intézkedést érintő eset nem történt. Kerestük az ügyben az Országos Mentőszolgálat Kommunikációs Osztályát is, amint válaszolnak, frissítjük cikkünket.

VASÁRNAP EGY FÉRFI A KECSKEMÉTI SZABADIDŐKÖZPONT TAVÁBAN FULLADT MEG

Megfulladt egy férfi az egyik népszerű fürdőhelyen Kecskeméten, tudtuk meg Olvasóinktól. Az eset még vasárnap este történt. Kérdésünkre a hírt a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Osztálya is megerősítette.

FRISSÍTVE (11:37) MEGÉRKEZETT A MENTŐK VÁLASZA

Az Országos Mentőszolgálat Kommunikációs Osztályának tájékoztatása szerint a mentőket 2023.07.18-án riasztották a Szelidi-tóhoz, azonban az újraélesztési kísérlet ellenére sem sikerült megmenteni az 50 év körüli férfi életét. A körülmények tisztázása a hatóságok feladata.

Forrás: kalohirek.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb