Mindenmás

Többször megverte és házuk felgyújtásával fenyegette meg idős szüleit egy kiskunhalasi férfi, mert nem kapott tőlük drogra pénzt

A Kiskunhalasi Járási Ügyészség vádat emelt egy férfival szemben, aki azért, mert nem kapott pénzt kábítószerre, bosszúból többször bántalmazta és házuk felgyújtásával fenyegette meg idős szüleit, tudtuk meg a Bács-Kiskun Vármegyei Főügyészségtől.

INDULATAIT NEM TUDTA KEZELNI

A vádirat szerint a szülei háztartásában élő kiskunhalasi férfi rendszeresen fogyasztott kristályt, herbált és extasyt, ami miatt az indulatait huzamosabb ideje nem tudta kezelni. A vádlott a szer utáni sóvárgás állapotában 2022 őszén rendszeresen pénzt kért szüleitől és ha nem kapta meg, ingerültté, dühössé vált. Miközben ordítozva szidalmazta őket, többször a megölésükkel és a házuk felgyújtásával fenyegette meg az idős házaspárt.

ÖKÖLLEL FEJBE ÜTÖTTE ÉDESAPJÁT

2022 novemberében az édesapja nem adott neki pénzt, ezért a férfi bosszúból teljes súllyal ráugrott a bottal közlekedő apja lábfejére, amellyel hónapokon át visszatérő fájdalmat okozott.  Az elkövető néhány héttel később szóváltást követően az édesanyját lökdösni kezdte, majd az asszony védelmére kelő, mozgásában korlátozott apját kétszer ököllel fejbe ütötte.

BÖRTÖNBÜNTETÉS VÁRHAT A FÉRFIRA

A férfi emellett többször készpénzt és húst is lopott a szüleitől. Az ügyészség a férfit kapcsolati erőszak bűntettével, továbbá zaklatás, kábítószer birtoklás és lopás vétségével vádolja, és vele szemben börtönbüntetés kiszabását indítványozta. A letartóztatásban lévő férfi bűnösségéről a Kiskunhalasi Járásbíróság fog dönteni.

Forrás: ugyeszseg.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb