Sport

Horváth Krisztofer a következő szezonban is Kecskeméten folytatja

Sikerült egyezségre jutnia a Torino FC-vel a kecskemétieknek Horváth Krisztofer játékjogát illetően. A klub hivatalosan is bejelentette, hogy a támadó a szezon végéig biztosan Kecskeméten marad. Miután meghosszabbította a szerződését az olasz klubbal, a szezonra ismét kölcsönbe érkezik a KTE-hez, ám ezúttal a szerződésében vásárlási opció is szerepel – jelentette be a klub.

Horváth Krisztofer a télen csatlakozott klubunkhoz, és a tavaszi szezon során kitűnő játékkal szerettette meg magát a szurkolókkal. A 21 esztendős, korosztályos válogatott támadó 15 mérkőzésen 6 gólt és egy gólpasszt jegyzett lila-fehérben. Június 30-án lejárt kölcsönszerződése, ezt követően pedig a torinói klubbal újra megállapodásra kellett jutni a folytatásról. Erre hosszabb tárgyalásokat követően a héten került sor, így az előző szezon egyik fő gólfelelősét továbbra is KTE mezben láthatjuk. Miután az érintettek minden papírt aláírtak, akár már a Kisvárda ellen is bevethető lesz a játékos, aki 2024. június 30-ig kölcsönben futballozhat Kecskeméten, ennek lejártával pedig vásárlási opciója lesz KTE-nek a játékjogára.

NAGYON JÓL ÉRZI MAGÁT KECSKEMÉTEN A FIATAL TÁMADÓ

,,Már tavasszal is többször elmondtam, hogy nagyon jól érzem magam Kecskeméten, szerettem volna maradni, ha van rá lehetőség. Sokat jelent számomra, hogy a KTE ennyire kitartóan dolgozott azon, hogy megtartson. Boldog vagyok, hogy a tárgyalások végül sikerre vezettek a klubok között, szeretnék mihamarabb ismét a pályán segíteni a csapatnak most már. Folyamatosan követtem természetesen ebben az elmúlt egy hónapban is a klub körüli eseményeket, nekem is nagyon fájt természetesen, hogy nem sikerült továbbjutni a nemzetközi kupában. Előre kell azonban tekintenünk most már, nincs idő keseregni, hétfőn már a Kisvárda ellen rajtol el számunkra a bajnokság. Szeretnénk jó eredményt elérni szurkolóink előtt, ezért mindent meg is fogunk tenni” – mondta Horváth Krisztofer.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb