Mindenmás

Kiraboltak egy férfit Jánoshalmán, az egyik elkövetőt 20 perccel később már el is kapták a rendőrök

Még szombaton este, 2023. augusztus 12-én indult el egy jánoshalmi férfi egy helyi parkba, ahol három asszony citerázott. Többen is a zenészek köré gyűlve hallgatták az előadást, köztük az említett férfi is, aki később elment egy közeli italboltba, majd miután bevásárolt, visszatért és leült egy asztalhoz. Ekkor még nem is sejtette, hogy hamarosan rablás áldozata lesz – közölte a Bács-Kiskun vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Kiraboltak egy férfit szombaton este Jánoshalmán, amikor az egyik helyi parkban többen is három asszony citerázását hallgatták. A sértett elment a közeli italboltba, majd miután bevásárolt és visszatért, egy meglehetősen ittas férfi és nő felszólította, hogy adja át az értékeit. A férfi ellenállt, ezért a két elkövető azonnal megtámadta, lökdösték, rugdosták és lerántották a földre, majd a sértett tiltakozása ellenére átkutatták a zsebeit, elvették a pénzét, majd elmenekültek a helyszínről.

A PÁROS EGYIK TAGJA 20 PERCCEL KÉSŐBB MÁR RENDŐRKÉZEN VOLT

Az áldozat azonnal értesítette a rendőröket, így a rablópáros férfi tagját alig 20 perccel később, a nőt pedig másfél óra múlva elfogták. A nyomozók mindkettejüket rablás bűntettével gyanúsítják. Kihallgatásukat követően a bűnelkövetőket őrizetbe vették, és kezdeményezték letartóztatásukat.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb