Mindenmás

Nem indult jól a vasárnap: baleset volt az M5-ösön Kecskemétnél és Kiskunhalas közelében is

Nem indult jól a vasárnap reggel: két baleset is történt az éjszakai, korai órákban vármegyénkben. Nem sokkal éjfél után lesodródott az úttestről és fának ütközött egy személyautó Kiskunhalas közelében, az 53-as főút Balotaszállás felé vezető szakaszán, az 59. és a 60. kilométer között, majd nem sokkal reggel hét óra előtt összeütközött két személyautó az M5-ös autópálya Budapest felé vezető oldalán, Kecskemét közelében, a 79. és a 80. kilométer között – tudtuk meg a katasztrófavédelemtől.

A SOFŐR SAJÁT EREJÉBŐL KI TUDOTT SZÁLLNI

A Kiskunhalas közelében történt balesetben tájékoztatásuk szerint egy ember utazott a járműben, ő a saját erejéből ki tudott szállni. A kiskunhalasi hivatásos tűzoltók áramtalanították a gépkocsit. A mentők is kiérkeztek a baleset helyszínére, ahol félpályán lezárták az utat.

AZ EGYIK AUTÓ A TETEJÉRE BORULT

Az M5-ösön, Kecskemét közelében történt balesetben mindkét jármű az árokba sodródott, az egyik a tetejére borult. Mint írták, mindenki kiszállt a gépkocsikból, amelyeket áramtalanítottak a műszaki mentést végző kecskeméti hivatásos tűzoltók. Az érintett sztrádaszakaszt teljes szélességében lezárták.

Forrás: katasztrofavedelem.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb