Mindenmás

Öt hektáron ég az akácerdő aljnövényzete Pálmonostoránál, az M5-ösön pedig két autó ütközött a főváros felé vezető oldalon

Tűzeset és baleset is jutott vasárnap délutánra, délután 14 óra körül két személyautó ütközött az M5-ös autópálya Budapest felé vezető oldalán, Gyál térségében. Az egyik autó a karambol miatt kigyulladt, majd teljes terjedelmében lángolt. Közben egy akácerdő aljnövényzete is lángra kapott Pálmonostoránál, itt a kiskunfélegyházi tűzoltók küzdenek a lángokkal jelenleg is – tájékoztatott a Katasztrófavédelem.

Összeütközött két személyautó az M5-ös autópálya 24-es kilométerénél, a Budapest felé vezető oldalon, Gyál térségében. A baleset vasárnap délután 14 óra magasságában történt. A balesethez kivonuló fővárosi hivatásos tűzoltók eloltották a lángokat. Az autók jelenleg a leállósávban vannak, az érintett területen egy sávon halad a forgalom, a környéken torlódásra kell számítani.

KÖZBEN ÖT HEKTÁRON ÉG AZ AKÁCERDŐ ALJNÖVÉNYZETE PÁLMONOSTORA KÖZELÉBEN

Mintegy öt hektáron ég az akácerdő aljnövényzete Pálmonostora régiójában, az 5-ös főút 128-as kilométerszelvénye közelében. A kiskunfélegyházai hivatásos tűzoltók négy vízsugárral oltják a lángokat. További egységek tartanak a helyszínre.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb