Kecskeméti arcokKözélet

Rangos elismerésben részesültek a Bács-Kiskun Vármegyei Oktatókorház munkatársai, az intézmény főigazgatója virággal köszöntötte a díjazottakat

Dr. Gondos Miklós főigazgató, Dr. Horváth Zsolt orvosigazgató és Zsarnay István gazdasági igazgató virággal köszöntötte a cs-Kiskun Vármegyei Oktatókórház azon munkatársait, akik a közelmúltban rangos elismerésben részesültek – számolt be a jó hírről a Bács-Kiskun Vármegyei Oktatókorház.

Többek között megköszönték a munkáját és gratuláltak a kimagasló szakmai tevékenység elismeréséül kapott Miniszteri Elismerő Oklevél kitüntetettjeinek, Varga Istvánnénak, a szemészeti szakrendelés asszisztensnőjének, és Kovács Lajos műszaki osztályvezetőnek, de távollétében gratuláltak az egyéb elfoglaltsága miatt ezúttal távolmaradó Dr. Somogyi Tihamér bőrgyógyász főorvosnak is. A miniszteri elismerésben részesültek mellett köszöntötték a júliusban megtartott Semmelweis Nap azon díjazottjait is, akik nem tudtak részt venni személyesen nyáron az ünnepségen.

AZ INTÉZMÉNY TÖBB MUNKATÁRSA IS ELŐLÉPTETÉSBEN RÉSZESÜLT

Az intézményben végzett szakmai munkája elismeréseként főorvosi előléptetésben részesült Dr. Kőrösi Szilvia, a Szülészet-Nőgyógyászati Osztály szakorvosa. Adjunktusi előléptetésben részesült Dr. Kelemen Zsuzsanna, az Onkoradiológiai Központ szakorvosa és Dr. Róna-Vörös Krisztina, a Neurológia és Stroke Osztály szakorvosa. Kiemelkedő szakmai tevékenysége elismeréseként Kórházért Elismerő Oklevélben részesült Szőkéné Kovács Ágota, a CT-MR Labor röntgen asszisztense és Kiváló Asszisztens kitüntetésben részesült Szentpéteri Sándorné, a Rendelőintézet asszisztense.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb