Kikapcs

“Jampik és Jampipik” készüljetek: szeptember végén hosszú idő után először újra felcsavarhatjuk a szőnyeget Kecskeméten – exkluzív interjú Fenyő Mikivel

Nálunk már izzik a levegőben a rock and roll életérzés, fényesítjük a táncos cipőnket és eddzük a hangszálainkat kedvenc slágereink éneklésére. Szeptember 30-án, szombaton a Messzi István Sportcsarnokban elszabadul a rock and roll Kecskeméten, egy estére mindenkit elkap a limbó láz, miközben felcsavarjuk a szőnyeget, a táncos lábúak pedig járják a Casino Twistet. Kecskemétre érkezik ugyanis Fenyő Miklós nagyszabású koncertshow-ja. Ahhoz, hogy teljes legyen a ráhangolódás az előadóművész 55 évet felölelő Életmű koncertjére, magával a rock and roll koronázatlan királyával, Fenyő Miklóssal beszélgettünk a közelgő koncertről és Kecskeméthez fűződő élményeiről.

IZGATOTTAN VÁROM A TALÁLKOZÁST A KECSKEMÉTI KÖZÖNSÉGGEL

Megszámolni is nehéz lenne azt, hogy Fenyő Miklós hány koncertet adott már Kecskeméten, s ahogy az előadóművész elárulta, túlzás nélkül úgy érzi, mindegyik nagy élmény volt, hiszen minden városban ott vannak a frenetikus Fenyő rajongók, az igazi “Jampik és Jampipik”, és nincs ez másképp Kecskeméten sem. Ugyanakkor Fenyő Miki azt is bevallotta nekünk, régen járt már nálunk a Hírös városban, ezért is külön öröm számára, hogy végre újra a kecskeméti rajongók előtt léphet fel. “Várom is már izgatottan a találkozást a közönséggel, hiszen nem tagadom, sok szép emlék és koncert fűz a városhoz” – árulta el a zenész.

MINDEN DALLAL, MINDEN KONCERTTEL ÜNNEPLEK

Fenyő Miklósnak 55 évvel ezelőtt, a „Ki mit tud?” győzelemmel indult zenei karrierje, az országos nyilvánosság előtt. Azóta több mint 400 dal, arany és platinalemezek, felejthetetlen, korosztályoktól független, évtizedeket átívelő örökzöld slágerek születtek. Fenyő Miklós több mint egy előadó, egy kultusz. Ő maga a Made in Hungária, vagyis egy igazi Hungaricum! Ekkora életutat bejárva pedig megszámlálhatatlan élményt szerzett, melyek felejthetetlenné varázsolják számára pályafutását. “Minden egyes életszakaszban voltak különleges időszakok, pillanatok. Én minden dallal, minden koncerttel ünneplek, hiszen ez ad erőt, amikor érzem a közönség szeretetét. Így tulajdonképpen minden évnek, minden pillanatnak hálás vagyok, ezáltal mindegyik emlékezetes is marad számomra” – mondta el Fenyő Miklós.

SZERETEM A KÖZÖNSÉGET, ŐK PEDIG ENGEM

De vajon, hogyan lehet ilyen hosszú életutat ekkora elképesztő sikerrel bejárni, újra és újra megújulni és elvarázsolni a közönséget generációkról generációkra? Mint az előadóművész elárulta, a titok a szeretetben van. “Szeretem a közönséget, ők pedig engem. Ez motivál, segít átlendülni a holtpontokon és inspirál is egyben az új dalok alkotásában, a régiek megtartásában” – avatott be bennünket a művész.

KÜLÖNLEGES HANGULATOT VARÁZSOLUNK KECSKEMÉTRE

Ez a szeretet, 55 év tapasztalata és zenei élménye ölt majd testet a kecskeméti koncertshow során. “Egy Életmű koncert turné őszi első állomása lesz a kecskeméti koncert. Ezért különösen készülünk rá: nagy zenekarral, táncosokkal, vokállal érkezünk Kecskemétre. Különleges hangulatot varázsolunk és persze magunkkal hozzuk az összes slágert, közönségkedvenc dalokat! Minden, ami Fenyő, minden ami rock and roll, minden, ami egy felejthetetlen Showhoz szükséges, az ott lesz azon az estén” – árulta el Fenyő Miklós.

HÁT, SZABAD ERRŐL LEMARADNI?

Beszélgetésünk végezetével pedig Fenyő Miki megragadva az alkalmat üzent is a kecskeméti közönségnek: “várom a találkozást, ígérem emlékezetes lesz minden jampi és jampipi számára! És ahogy a koncertshow szlogenje is hirdeti, szeptember 30-án lesz Kecskemét legnagyobb házibulija! Hát, szabad erről lemaradni?”

Ha te sem szeretnél lemaradni a frenetikus koncertshow-ról a jegyeket IDE KATTINTVA tudod megvásárolni, a koncert legfontosabb paramétereit pedig az alábbiakban mutatjuk:

MADE IN FENYŐ – 55 ÉV ROCK AND ROLL FENYŐ MIKLÓS KONCERT – SHOW

2023 KECSKEMÉT – MESSZI ISTVÁN SPORTCSARNOK

2023. szeptember 30. (szombat), 20.30 óra

 

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb