Mindenmás

Kidőlt fákhoz és lángoló családi házhoz is riasztották a tűzoltókat Bács-Kiskunban, Ballószögön egy ház lakhatatlanná vált

Akadt bőven dolga a hétvégén a vármegyei tűzoltóknak, csak az elmúlt 24 órában a katasztrófavédelem Bács-Kiskun vármegyei műveletirányítási központjába egy tűzesettel és három műszaki mentéssel kapcsolatos bejelentés érkezett – tudtuk meg a Bács-Kiskun vármegyei Katasztrófavédelmi Főigazgatóságtól.

Teljes terjedelmében égett egy mintegy kilencven négyzetméter alapterületű lakóépület tetőtere vasárnap délelőtt Ballószög külterületén, a Jókai utcában. A ballószögi önkéntes és a kecskeméti hivatásos tűzoltó két vízsugár és kéziszerszámok segítségével mintegy másfél óra után megfékezték a lángokat. A tűzesetnél szerencsére senki sem sérült meg, viszont a családi ház lakhatatlanná vált, a lakók rokonoknál lettek elszállásolva. Szintén vasárnap, az esős időjárás miatt két esetben kérték a tűzoltók segítségét kidőlt fák eltávolításához és egy esetben pedig lakásba történő behatoláshoz – tájékoztatott a Katasztrófavédelem.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb