Mindenmás

Halálos háztűz volt Bács-Kiskunban, Dunafalván pedig egy motoros vesztette életét

Halálos háztűz volt vasárnap a Bács-Kiskun vármegyei Dunaszentbenedeken. A Katasztrófavédelemhez még délután érkezett a bejelentés, mely szerint egy hétvégi ház ég a településen, amely be van zárva és valaki lehet az épületben. Vasárnap egy motoros is életét vesztette Dunafalván, miután elesett egy kereszteződésben.

Háztűzhöz riasztották vasárnap délután a tűzoltókat a Bács-Kiskun vármegyei Dunaszentbenedeken. Mikor a helyszínre értek, már nem volt tűz, viszont a tizenöt négyzetméteres hétvégi ház környezete még meleg volt. Az épületben két felforrósodott gázpalack volt, azokat a tűzoltók először az ablakon keresztül visszahűtötték, majd behatoltak a zárt kisházba, amelyben egy holttestet találtak. A tűz körülményeit tűzvizsgálat fogja feltárni – közölte a Bács-Kiskun vármegyei Katasztrófavédelmi Főigazgatóság.

EGY MOTOROS IS ÉLETÉT VESZTETTE A HÉTVÉGÉN

Egy motoros is életét vesztette vasárnap, miután vasárnap délután – eddig ismeretlen okokból – elesett egy kereszteződésben Dunafalván. A motorkerékpárt vezető férfi a helyszínen életét vesztette – számolt be róla a Bács-Kiskun vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb