Mindenmás

Napi pofátlan: vezetéstől eltiltott férfi rongyolt neki egy parkoló autónak Bács-Kiskunban, majd gyorsan meglépett a helyszínről

Nekitolatott egy parkoló autónak egy férfi Kiskunhalason, a Keceli út egyik üzletének parkolójában. A férfi ezt észlelve gyorsan gázt adott, majd meglépett a helyszínről – közölte a Bács-Kiskun vármegyei Rendőr-főkapitányság. Később az is kiderült, hogy a férfi el volt tiltva a járművezetéstől.

Kiskunhalason, a Keceli út egyik üzlete előtt még szeptemberben egy személyautó tolatás közben egy parkoló autónak ütközött. A sofőr, miután ezt észlelte, azonnal gázt adott és elhajtott. A kiskunhalasi rendőrök a kamerafelvételek alapján sikeresen beazonosították a kárt okozó gépkocsit és a sofőrt is. Az elkövető és az autó sem volt ismeretlen nekik, ugyanis korábban a férfi ittasan közlekedett pont ezzel a járművel. Az eljárás során később egyébként az is kiderült, hogy a balesetkor úgy vezette a személyautóját, hogy őt a Kiskunhalasi Járásbíróság 2023. április 12-től 2024. április 11-ig a járművezetéstől eltiltotta. Vele szemben eljárás indult.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb