Mindenmás

Balesetes péntek: összeütközött két autó a 445-ösön, Kecskemétnél, egy kamionnak pedig kiszakadt a külső kereke Városföld és Félegyháza között (frissítve)

Összeütközött két személyautó a 445-ös főút 2-es és 3-as kilométere között, Kecskemét térségében, tudtuk meg a Bács-Kiskun Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságtól péntek délelőtt. Közben a Sebességmérés/Útinform Kecskemét Facebook csoportban számolt be az egyik tag egy másik balesetről, Városföld és Kiskunfélegyháza között egy kamionnak kiszakadt a külső kereke.

A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a 445-ösön történt esethez a kecskeméti hivatásos tűzoltókat riasztották, akik áramtalanították a járműveket. Az érintett útszakaszon félpályán halad a forgalom.

Szintén péntek délelőtt a Sebességmérés/Útinform Kecskemét Facebook csoport információi alapján Városföld és Kiskunfélegyháza között, az 5-ös főúton egy kamionnak kiszakadt a külső kereke. Mint írták, szerencsére a balesetben személyi sérülés nem történt, a rendőrök már kiérkeztek a helyszínre és forgalomirányítás mellett haladhatnak a közlekedők.

FRISSÍTVE: EGY BUSZNAK CSAPÓDOTT A KERÉK

A Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a teherautó kiszakadt kereke nekicsapódott egy busznak. Tájékoztatásuk szerint már be is fejeződött a helyszínelés, zavartalanul haladhat a forgalom az érintett szakaszon.

Forrás: bacs.katasztrofavedelem.hu/Sebességmérés/Útinform Kecskemét FB

Fotók: Sebességmérés/Útinform Kecskemét FB

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb