Mindenmás

Letartóztatták a kiskunfélegyházi drogéria kirablásával gyanúsított nőt, aki menekülés közben megharapta az üzletvezetőt

A Kecskeméti Járásbíróság egy hónapra elrendelte a letartóztatását egy 35 éves kiskunfélegyházi nőnek, aki egy drogériából samponokat, hajbalzsamot és egy parfümöt rejtett a táskájába, ám az üzlet egyik dolgozója ezt észrevette. A tettenérés után próbálták visszatartani a nőt, aki dulakodni kezdett az eladókkal, egyiküket még meg is harapta.

MEGHARAPTA AZ ÜZLETVEZETŐ KARJÁT

Mint korábban megírtuk, a megalapozott gyanú szerint a nő, egy társával együtt 2023. október 4-én, egy kiskunfélegyházi drogériában több sampont és parfümöt – összesen 7 terméket – rejtett a válltáskájába, azonban az üzletvezető tetten érte és bekísérte az irodába. A nő felszólításra csak négy terméket tett ki az asztalra, a többit igyekezett elrejteni, majd kihasználva azt, hogy a társát is az irodához kísérték, megpróbált kijutni a helyiségből. Ennek során, a lopott dolgok megtartása érdekében két alkalmazottat meglökött, majd az üzletvezető karját megharapta. A válltáskája dulakodás közben leesett a földre, amire ráült, nehogy kiessenek belőle az elrejtett termékek, majd ezután sikerült átadnia azt a társának, aki a helyszínről elmenekült.

NEM ELŐSZÖR LOPOTT A DROGÉRIÁBÓL

A nyomozóhatóság azzal is gyanúsítja a nőt, hogy 2023. szeptember 22-én, ugyanebből a drogériából 3 parfümöt ellopott. A nő által okozott kár 52.294 forint, amely nem térült meg. A járásbíróság a büntetett előéletű gyanúsított letartóztatását a jelenlétének biztosítása, valamint a bűnismétlés veszélye miatt rendelte el.

A bíróság döntése nem végleges, ugyanis a nő fellebbezést jelentett be, amit a Kecskeméti Törvényszék bírál el.

Forrás: birosag.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb