Mindenmás

Körforgalom közepébe csapódott egy autó az 54-es főúton, Kecskemét határában

Körforgalom közepébe csapódott szerdán este egy autó az 54-es főúton, Kecskemét határában, tudtuk meg a Bács-Kiskun Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságtól. Mint írták szerdán ezzel együtt összesen 6 műszaki mentéssel kapcsolatos tűzoltói beavatkozást igénylő állampolgári bejelentés érkezett a katasztrófavédelem Bács-Kiskun vármegyei műveletirányítási központjába.

KETTŐ SÉRÜLTJE VOLT AZ IZSÁK KÖZELÉBEN CSATORNÁBA HAJTOTT AUTÓS BALESETNEK

Mint korábban megírtuk, csatornába hajtott egy személyautó szerdán délelőtt az 5302-es úton, Izsák közelében. A szabadszállási önkormányzati tűzoltók áramtalanították az autót, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek. Az autóban ketten utaztak, őket a mentők kórházba szállították.

FAJSZ TÉRSÉGÉBEN ÁROKBA BORULT EGY AUTÓ

Szerdán délután az 51-es főúton, Fajsz térségében pedig letért az úttestről, és árokba borult egy személyautó. A kalocsai hivatásos tűzoltók biztosították a területet, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek.

A KÖRFORGALOMBA HAJTOTT, MAJD ELHAGYTA A HELYSZÍNT KECSKEMÉTNÉL EGY AUTÓS

Szerda este pedig még két baleset történt: egyik esetben egy körforgalom közepére hajtott egy személyautó az 54-es főúton, Kecskemét határában. A kecskeméti hivatásos tűzoltók áramtalanították az autót, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek. A tűzoltók kiérkezésére a jármű vezetője elhagyta a helyszínt.

HETÉNYEGYHÁZÁN KÉT AUTÓ ÜTKÖZÖTT, KÉT EMBERT KÓRHÁZBA KELLETT SZÁLLÍTANI

Szintén szerda este két személyautó ütközött össze Hetényegyházán, a Miklós Gyula utcában. A hetényegyházi önkéntes és a kecskeméti hivatásos tűzoltók áramtalanították az autókat, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek. A mentők két embert kórházba szállítottak.

Ezeken kívül tegnap egy esetben kérték a tűzoltók segítségét lehasadt nagy méretű faág eltávolításához és egy esetben pedig lakásba történő behatoláshoz.

Forrás: bacs.katasztrofavedelem.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb