Mindenmás

Napi szürreál: gyíkembert láttak egy kecskeméti hipermarketben, éppen chilis babot vásárolt

Halloween idején bármi megtörténhet. Ezt bizonyítja az alábbi történet is. A Ripost beszámolója alapján ugyanis Magyarországon több helyen is láttak gyíkembert – állítólag. Egy “beilleszkedett” egyeddel a kecskeméti Tesco-ban futottak össze, de Nyergesújfalu környéke az igazi otthonuk, legalábbis az elméletet hívők kis csoportja így gondolja.

Jön a Halloween, és ilyenkor furcsa lényeket láthat az ember az utcán. Állítólag például a napokban több helyen is láttak gyíkembert Magyarországon. Többek között Kecskeméten a Tesco-ban. Épp chilis babot vásárolt vacsorára. Az elmélet hívei szerint próbálnak beilleszkedni az emberek közé, és uralmuk alá vonni az emberiséget.

ÁLLÍTÓLAG NYERGESÚJFALU KÖRNYÉKÉN ÉLNEK A LEGTÖBBEN A FÖLD ALATT

Úgy tartják, hazánkban Nyergesújfalu térsége az a hely, ahol a legtöbben élnek a föld alatt. Ezt a lapnak a témát kutató “szakértő” monda el, aki már többször is találkozott sötétedés után a különös fajjal. Pontos leírást is kaptak tőle, hogy néznek ki valójában mielőtt beilleszkednek az emberek közé. 

Átlagos magasságuk 220-230 cm, éjjel aktívak főleg és kluttyogó hangot adnak, így kommunikálnak egymással. De szemük a legfélelmetesebb, igazi gyíkszem.

NO, DE KIK IS A GYÍKEMBEREK?

A hívők szerint a gyíkemberek egy ősi repterian humanoid űrlény faj, akik már az ember létezése előtt a földön éltek. Ők alkották meg Ádámot, és azóta az emberek között élnek. Könnyen változtatják az alakjukat, ezért nehéz őket felismerni. Leginkább a szemük az ismertetőjelük. A céljuk az, hogy dúsgazdagok legyenek és szolgáikká tegyék az emberiséget. Legalábbis az elmélet hívei így tartják. Legtöbbjük rejtőzködik és a föld alatt él. Csak sötétedés után merészkednek ki az alagutakból, amik behálózzák a föld felszínét.

Vallják azt is, hogy közéjük tartozik Bill Clinton, Mark Zuckerberg, de egyes elvetemültebb szektatagok szerint még közülük való volt Erzsébet királynő is. Természetesen ők tartják kezükben a politikát, és a gazdasági életet.

Forrás és fotó: ripost.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb