Mindenmás

Napi pakk: Nyakunkon a hétvége! Esernyővel vágunk neki a pénteknek, ma 250 éve született Csokonai Vitéz Mihály

Végre itt a péntek! Egy kis eső nem ronthatja el a hét legvártabb napját, úgyhogy ma reggel mindenképpen vidd magaddal az esernyőd! Mindemellett pontosan 250 éve született Csokonai Vitéz Mihály és ma van a koraszülöttek világnapja is. Meghoztuk a reggel legfontosabb infóit, itt a napi pakk!

MAI NÉVNAPOSOK

Nagyon boldog névnapot kívánunk minden Hortenzia, Gergő, Brunhilda, Brünhild, Dienes, Ében, Ede, Gergely, Gerő, Gertrúd, Györe, György, Györk, Györke, Hilda, Hilka, Ildikó, Salómé, Szalóme, Trudi, Viki, Viktória, Zágon, Zakeus és Zekő nevű Kecskemét365 olvasónak!

ÉRDEKESSÉGEK

  • Ma van a koraszülöttek világnapja!
  • 193 éve ezen a napon tartotta meg alakuló ülését a Magyar Tudományos Akadémia.
  • 250 éve született Csokonai Vitéz Mihály költő, a felvilágosodás korának legnagyobb magyar költője.

NE HAGYJUK OTTHON AZ ESERNYŐINKET

Pénteken egy hidegfront hatására felhős, borongós időre számíthatunk Kecskeméten, várható eső és zápor, de a zivatar sem kizárt. Megerősödhet, akár viharossá is fokozódhat az északnyugatira forduló szél. Reggel 2 és 9, napközben 6 és 13 fok között alakul majd a hőmérséklet.

ELKEZDŐDÖTT A KARÁCSONYI KÉSZÜLŐDÉS KECSKEMÉT FŐTERÉN

Városunkban már nagy erőkkel készülődnek a December elsején kezdetét vevő téli vásári forgatagra, ahol ismét változatos és színvonalas programokkal várják az arra kíváncsiakat. Korábban már írtunk erről, ha lemaradtál, most bepótolhatod:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb