Mindenmás

További információk derültek ki a szerdai halálos balesetről Kecskemét határában: a helyszínen világra segítették az elhunyt édesanya gyermekét

Mint megírtuk, meghalt egy gépkocsi sofőrje, aki járművével fának ütközött Kecskemét határában szerdán. Mint az MTI írta, az autót egy várandós nő vezette. Gyermekét császármetszéssel segítették a világra, majd kórházba vitték.

Hürkecz Zoltán, a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivője annyit közölt az MTI-vel, hogy a Kecskemét és az M5-ös autópálya között húzódó Korhánközi úton délelőtt történt balesetben a sofőr életét vesztette. A helyszínelés során kiderült, hogy a biztonsági öv a nő mögött volt bekötve.

AZ ÚJSZÜLÖTTET IS ÚJRA KELLETT ÉLESZTENI

A baleset helyszínére érkezett egy koraszülöttmentő is. Értesüléseik szerint a baleset után a kismama nem mutatott életjeleket. Egy a helyszínen tartózkodó egészségügyi dolgozó kezdte meg az újraélesztését, de ez nem sikerült. Közben két mentőhelikopter és két mentőautó is a helyszínre érkezett, és az egészségügyi szakemberek azonnali császármetszést végeztek. A beavatkozás sikeres volt, ám az újszülöttet is újra kellett éleszteni a helyszínen. Végül a gyermeket stabil keringéssel vitték kórházba.

Forrás: MTI

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb