Kikapcs

Kecskemét365 Kikapcs: izgalmas vetítésekkel és előadásokkal vár titeket Kecskemét – itt a hétvégi választék

Itt a kikapcsolódás és a szórakozás ideje, lassan beköszönt a várva-várt hétvége! Nem volt egyszerű leszűkíteni a kecskeméti választékot, de megoldottuk: premierekben, előadásokban és mozifilmekben úszik városunk! Tarts velünk, mutatjuk a hétvégi programokat!

HÍRÖS AGÓRA KULTURÁLIS ÉS IFJÚSÁGI KÖZPONT

HOGYAN ÉRTSÜK FÉLRE A NŐKET 2. – CSÁNYI SÁNDOR ESTJE

Megérkezett Csányi Sándor egyszemélyes vígjátékának második része Kecskemétre!

Fotó: Facebook / Hírös Agóra Kulturális és Ifjúsági Központ

Időpont:

2023.11.25. 19:00

DIÓTÖRŐ + – PREMIER

A Diótörő az egyik legszebb karácsonyi mese. A történet táncos változatában számos különleges meglepetés várja a nézőket, hiszen a színpadon most minden varázslatos életre kel: a karácsony este csillogó csodavilága, a hólepte téli táj, a megelevenedő és táncra perdülő bábuk, s végül szélesre tárja kapuit még az édességek birodalma is. Ez a látványos, érzelmes és szórakoztató színpadi mese egy kislány és egy diótörő báb csodálatos találkozásáról és közös kalandjáról szól, amely egy békés családi otthon karácsonyestéjétől vezet izgalmakkal teli úton a hópelyhektől ragyogó téli világon át egyenesen a fantázia és az álmok birodalmába.
A látványos karácsonyi sikerdarab zenéje is magával ragadó örökéletű klasszikus, amely most a Kecskeméti Szimfonikus Zenekar előadásában hallható.

Fotó: Facebook / Hírös Agóra Kulturális és Ifjúsági Központ

Időpont:

2023.11.26. 15:00

KELEMEN LÁSZLÓ KAMARASZÍNHÁZ

A TEHETSÉGES MR. RIPLEY – ADAPTÁCIÓ

Patricia Highsmith mindenki által ismert regényéből az adaptációt Mark Leipacher készítette.

Fotó: Facebook / Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház

SZAKADJ KI A VALÓSÁGBÓL A KECSKEMÉTI MOZIKBAN

MALOM MOZI

NAPÓLEON

A film személyes hangvitellel mutatja be Bonaparte Napóleon fiatalságának és gyors karrierjének, császárrá válásának történetét, valamint a feleségével és egyetlen igaz szerelmével, Josephine-nel való függőséget okozó, gyakran ingatag kapcsolatát.

Vetítési időpontok:

  • 2023. 11. 24. 16:00 19:00
  • 2023. 11. 25. 12:30   16:00   19:00
  • 2023. 11. 26.  12:30   16:00   19:00

OTTHON MOZI

ÉGER – PREMIER

Az adósságot végül mindig meg kell fizetni … Károly és Zsolt egyszerre legjobb barátok, vetélytársak és esküdt ellenségek – tehát egymás életének szerves részei mióta az eszüket tudják. Az egyetem végeztével azonban elszakadnak egymástól. Hosszú évtizedek után útjaik akkor keresztezik ismét egymást, mikor a munkanélküli, reményvesztett Zsolt megjelenik az éppen életközépi válságon keresztülmenő Károly ajtajában. A két férfi találkozása olyan eseményláncolatot indít el, amely nem csak kettejük, hanem minden szerettük életét végérvényesen tönkreteheti. A féltékenység, irigység és bosszú elkerülhetetlenné teszi a vérontást, az eseményekben pedig egyaránt központi szerepet játszik egy titokzatos felvétel, a véletlenek összjátéka és a sors keze.

Vetítési időpontok:

  • 2023.11.24. 20:00
  • 2023.11.25. 20:00
  • 2023.11.26. 16:00

BULIZD ÁT AZ ÉJSZAKÁT KECSKEMÉTEN

ÁPOLÓ KLUB

Szombat este melegítős buli lesz az Ápoló Klubban! A zenéért CIGGI és Benks lesznek a felelősek, úgyhogy a jó hangulat garantált!

Fotó: Facebook / Ápoló Klub

Kezdés: 22:00

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb