Kecskeméti arcok

“Nem akarok élni nélküled” – ingyenes koncertet tartott egy önkéntes sztárjelölt férfi a kecskeméti vasútállomáson

Hétfő este egy ismeretlen férfi énekével “szórakoztatta” a kecskeméti vasútállomáson várakozókat – osztotta meg történetét Géza a Kecskeméten hallotam nevű Facebook-csoportban.

Géza posztjában azt írta, hogy a férfi – mindenki mással ellentétben – nagyon jól érezte magát, majd a biztonsági őr utasítására abbahagyta a mások számára zavaró tevékenységet. Beszámolt arról is, hogy percekkel korábban egy másik “elvesztegetett tehetséggel” is volt szerencséje találkozni, aki szintén a Noszlopy Gáspár park közelében koncertezett.

“NEM AKAROK ÉLNI NÉLKÜLED!!! Hallotta ma este minden utazni vágyó a vasútállomáson. Kissé hamis volt, kissé pontatlan, de legalább hangos. Figura rettentő jól érezte magát, és torkaszakadtából üvöltött az utazóközönség nagy megdöbbenésére. Megjelent a vasúti biztonsági őr, és valami iszonyú türelemmel, kedvesen tudtára adta, hogy ezt nem kéne. Akkor valahogy csend lett. Mondanám, hogy ilyesmi előfordulhat, meg emberek vagyunk, meg hasonlók, de pár perccel korábban egy hasonló elveszett tehetséget volt szerencsém hallgatni. (Illetve, ez nem biztos, hogy szerencse volt!) Az a példány csak úgy sétált az állomás parkjában, talán a buszhoz, és hasonló dalközlési kényszerben szenvedett. A kutyák szebben vonyítanak! Előfordul az ilyesmi, de ma este hirtelen kettővel is találkoztam. Ez már kezdett sok lenni.Más is szokott találkozni ilyen de facto énekesekkel?” – írta Géza.

Ez azért is érdekes, mert a múlt pénteken egy kísértetiesen hasonló eset történt Szegeden, egy kísértetiesen hasonló sráccal. Az ottani önkéntes sztárjelölt még a város karácsonyfáját is leköpte. A szegedi történésről bővebben itt olvashatsz:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb