Mindenmás

Eltűnt egy kecskeméti férfi, segítsünk megtalálni! (frissítve)

A Kecskeméten Hallottam nevű Facebook-csoport egyik tagja szerda éjjel édesapja eltűnését jelentette be és segítséggel fordult a rendőrséghez, valamint hozzánk, kecskemétiekhez!

Édesapja eltűnéséről ezt posztolta:

Sziasztok, ma reggel 7 órakor eltűnt apukám; meghalt a fia és apukám fájdalmában elment. Az autóját megtaláltuk, de semmi életjelet nem ad magáról. A telefonja ki van kapcsolva, reggel óta senki sehol nem látta. Elképzelésünk szerint gyógyszeres, nyugtatós állapotban lehet. Fekete kapucnis felsőt viselt, alatta egy sárga pólót, sötét színű farmert és egy fekete bakancsot. A rendőrség már értesítve lett!! Kérem osszátok meg! Neve L. J.!! A kecskeméti kórháztól indult el, de az autóját megtaláltuk: gyalog lehet!!

A férfi időközben a rendőrség eltűnt, ismeretlen helyen lévő személyek listájára is felkerült, személyleírása itt érhető el. Ha bárkinek bármi tudomása van az illető hollétéről, értesítse a rendőrséget: segítsünk együtt megtalálni!

FRISSÍTVE: MEGTALÁLTÁK AZ ELTŰNT SZEMÉLYT

Cikkünk megjelenését követően azt az információt kapta szerkesztőségünk, hogy megtalálták az eltűnt személyt, aki sajnos már nem él. Idő közben a rendőrség is eltávolította a hivatalos keresési közleményt, így a személyiségi jogok miatt mi is kivettük az érintett nevét és fényképét cikkünkből. Őszinte részvétünk a családnak!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb