Mindenmás

Nem indult jól a hét: kisteherautó és személyautó ütközött kora reggel Kecskemétnél, de tűzesethez is riasztották a tűzoltókat

Balesettel indult a hét Bács-Kiskun vármegyében: összeütközött egy kisteherautó és egy személyautó Kecskemét régiójában, az 52-es főút 5-ös kilométerszelvényénél hétfőn kora reggel, valamivel fél 7 előtt. Még vasárnap tűzesethez is riasztották a tűzoltókat, egy kecskeméti üzlet raktárhelyiségének hátsó sarkában égett a szemét kis területen – közölte a Bács-Kiskun vármegyei Katasztrófavédelmi Főigazgatóság.

Összeütközött egy kisteherautó és egy személyautó Kecskemét régiójában, az 52-es főút 5-ös kilométerszelvényénél, vasárnap kora reggel fél 7 előtt pár perccel. A kecskeméti hivatásos tűzoltók érkeztek ki a műszaki mentéshez, melynek során áramtalanították a kistehergépkocsit, de a baleset helyszínére a társhatóságok is kiérkeztek. Mint később kiderült, a balesetben egy ember megsérült, őt a mentők kórházba szállították.

EGY KECSKEMÉTI ÜZLET RAKTÁRÁBA IS RIASZTOTTÁK A TŰZOLTÓKAT

Egy üzlet raktárhelyiségének hátsó sarkában, kis területen égett a szemét vasárnap Kecskeméten, a Matkói úton. A kecskeméti hivatásos tűzoltók a tüzet két vízsugárral eloltották, az esetnél személyi sérülés nem történt. Szintén vasárnap egy szén-monoxid-érzékelő is jelzett egy kecskeméti házban, a Beregszászi utcában. A kecskeméti hivatásos tűzoltók rekonstruálták az esetet, mérőműszerük kimutatta a mérgező gáz jelenlétét a levegőben, értesítették a gázszolgáltató szakembereit. A lakók lélekjelenlétének és az érzékelő meglétének köszönhetően nem történt tragédia, a lakók nem szenvedtek mérgezést.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb