Kikapcs

Segítsünk Leventének – jótékonysági napot tart a Kecskeméti Vadaspark

A Kecskeméti Vadaskert egyik munkatársának gyermeke súlyos beteségben szenved, orvosi kezelése pedig nagyon drága. A család megsegítésére a Kecskeméti Vadaskert december 10-én vasárnap jótékonysági napot tart, és a teljes bevételt Levente gyógyulására ajánlja fel – közölték közösségi oldalukon.

A Kecskeméti Vadaskert egyik munkatársának gyermekénél a leukémia ritkább és agresszív fajtáját diagnosztizálták szeptember elején. A kétéves kisfiú kemoterápiás kezelést kap, hosszú időt töltött intenzív osztályon életveszélyes állapotban. Levente az orvosokat megcáfolva, kitartó kis hősként egy hónapos küzdelem után 2023. október 30-án elhagyhatta az intenzív osztályt.

LEVENTE HARCA AZONBAN MÉG NEM ÉRT VÉGET

A későbbiekben csontvelő-transzplantációra lesz szüksége, már keresik számára a megfelelő donort. Otthon két testvére (egy 13 éves és egy 3 éves fiú) és édesapja várja haza. A kezelések elején járnak, még nagyon sok van hátra, a tartalékaik elfogytak, számukra egyre nehezebbek a mindennapok. A Kecskeméti Vadaskert kollektívája folyamatosan támogatja a családot, most pedig a ti segítségeteket is kérik.

2023. december 10-én (vasárnap) szeretettel várunk minden kedves látogatót állatkertünkbe, mert az aznapi bevételt Leventének és családjának ajánljuk fel támogatásként. Ezen a napon a Vadaskert látványetetésekkel, ajándék arcfestéssel és forró teával várja vendégeit. Kérünk szépen mindenkit, hogy ezen a napon, ha teheti, látogasson el az állatkertbe, ezzel is segítve Levente gyógyulását! Hálás szívvel köszönjük!

írta a Kecskeméti Vadaskert csapata.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb