Sport

Hatalmas büszkeség: Szabó István lett a hónap legjobb edzője az OTP Bank Ligában

A hónap legjobbjainak járó díjak közül az egyik Kecskeméten landolt: november legjobb edzőjének Szabó Istvánt választották, aki a KTE-t majdnem makulátlan mérlegig vezette a mögöttünk hagyott hónapban.

Az MLSZ kiosztotta a november hónap legjobbjainak járó díjakat az OTP Bank Ligában: Stefan Drazics, a Mezőkövesd csatára lett a legjobb játékos, Szabó István, a Kecskemét mestere a legjobb edző. A szurkolók szavazatai alapján a hónap legszebb gólját a fehérvári Szabó Levente szerezte, míg a legszebb védésért járó elismerést a paksi Szappanos Péter érdemelte ki – számolt be róla az m4sport.hu.

NOVEMBER EDZŐJE: SZABÓ ISTVÁN

Bár decemberben eddig két vereségnél jár a csapat, az azt megelőző hónapjára büszke a Kecskemét, s ezáltal Szabó István. A buli a Ferencváros legyőzésével kezdődött, majd ugyanúgy 2–1-es siker következett (ezúttal Kisvárdán), a tökéletes novemberbe csak a Fehérvár elleni 3–3 piszkít bele, ott is az utolsó pillanatokig győzelemre állt a KTE. Az idei ezüstérmes szerezte a legtöbb gólt, s produkálta a legmagasabb xG-t a vizsgált három fordulókban, de labdaszerzésekben és lövésekben is a mezőny elején járt.

NOSZTALGIÁZZUNK: ÍGY GYŐZTÜK LE A FRADIT

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb