Sport

Szép volt, fiúk! Magabiztos győzelmet arattak idegenben a kecskeméti röplabdások

A Kecskeméti RC vasárnap az újonc Dág KSE csapata ellen idegenben tudott 3-0-ra győzedelmeskedni. A mérkőzésen az első két szett szoros volt, a harmadikban azonban lesöpörték a pályáról ellenfelüket, így feljöttek a tabella ötödik helyére a hírös városiak.

A kecskemétieknek volt miért törleszteniük, ugyanis a szezonnyitón az újonc Dág a Messzi István Sportcsarnokból győztesen távozott. A mérkőzés legeredményesebb játékosa Kecskeméti Bálint volt, aki 16 ponttal járult hozzá a Kecskeméti RC sikeréhez.

VÉGIG VEZETVE NYERTEK A KECSKEMÉTIEK

Fontos volt, hogy vissza tudjunk vágni az újonc dági csapatnak, hiszen a hazai szezonnyitón le tudtak minket győzni. Ezzel a mentalitással utaztunk otthonukba, ahol már a mérkőzés elejétől rájuk tudtuk erőltetni az akaratunkat. Egy-két megingástól eltekintve végig vezetve nyertük meg az első két szettet, leginkább a jó blokkmunkának és védekezésnek köszönhetően. A harmadik szettben szerencsére gyorsan kialakult egy 8-10 pontos különbség, így a cserejátékosok is lehetőséget kaphattak. Fontos mérkőzés volt, amit végig kontrollálva tudtunk megnyerni 3-0-ra

– mondta Balla Szabolcs, a kecskemétiek feladója.

“Sikerünknek köszönhetően december 17-én, vasárnap győzelemmel várjuk az idei utolsó meccsünket a Messzi István Sportcsarnokban, a Dunaújváros ellen. Természetesen a cél ott is a győzelem lesz” – tette hozzá.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb