Kikapcs

Kecskemét365 Kikapcs: izgalmas vetítésektől és főtéri programoktól lesz hangos a hétvége Kecskeméten

Végre eljött a péntek, szokásunkhoz híven pedig összeszedtük nektek a hétvége legizgalmasabb programjait! Csúnyapulcsis korcsolyázással, koncerttel és komédiával vár a főtér; ismét izgalmas filmeket nézhetsz meg a város mozijaiban, mutatjuk!

KECSKEMÉT FŐTÉR

CSÚNYAPULCSIS KORCSOLYÁZÁS

Milyen mókás látvány lehet, ahogy egyszerre sokan, csúnya karácsonyi pulcsikban korcsolyáznak a pályán; nem is olyan abszurd, ugyanis december 16-án, szombaton 16 órakor pontosan ezt fogjuk tenni a Kecskemét főterén található korcsolyapályán! Vedd fel a csúnya pulcsid és gyere velünk korcsolyázni! A jókedv garantált!

Időpont:
Szombat 16:00

Fotó: Hírös Agóra FB

LEGYEN ÜNNEP! ADVENTI KONCERT NAGY SZILÁRDDAL ÉS RAGÁNY MISÁVAL

Előadják:

  • Nagy Szilárd, arany- és Platinalemezes, Magyar Bronz Érdemkereszttel díjazott előadóművész,
  • Ragány Misa, színész, énekes, Magyar Bronz Érdemkereszttel díjazott előadóművész,
  • Réthy Zsazsa színész, énekesnő, a Pesti Magyar Színház tagja

Időpont:
Szombat 19:00

Fotó: Hírös Agóra FB

GARAGULYA GÓLYALÁBAS KOMÉDIÁS KOMPÁNIA: MAGYAR KARÁCSONY

Az előadásban a hagyományos téli ünnepkörhöz, karácsony havához kapcsolódó népszokások, hiedelmek jelennek meg a társulattól megszokott jó hangulatban. Így a műsor szereplője lesz a világ egyetlen aranytojást tojó tyúkja, megelevenedik Szent Miklós Püspök legendája, a nagyérdeműt szórakoztatják a Regösök és a Lucázók, Laci bácsi a leghíresebb asztalos elkészíti a Luca széket, amiről meglátja a boszorkányt. Az előadás végén, pedig egy valódi világszámmal kívánnak a szereplők Boldog karácsonyt!

Időpont:
Péntek 17:00

Fotó: Hírös Agóra FB

BULIZD ÁT AZ ÉJSZAKÁT KECSKEMÉTEN

ÁPOLÓ KLUB

KRISZ RUDI

Kecskemétre látogat a környék kedvenc retro party sorozata – a RETRO BERMUDA! Reggelig tartó tánc az ország egyik kedvenc előadójával. A koncert után hajnalig tartó Retro Discoval kedveskednek a vendégeiknek!

Kezdés:
péntek 22:00

Fotó: Movement Nights FB

SZAKADJ KI A VALÓSÁGBÓL A KECSKEMÉTI MOZIKBAN

MALOM MOZI

WONKA

Willy Wonka (Timothée Chalamet) igazi legenda. De még a legendák is voltak fiatalok. Csak egészen másképpen, mint bármelyik másik ember.
Végre lehull a lepel a csokik mágusa, az édességek géniusza, a legkülönlegesebb, legízesebb, legfurább csokigyáros, Willy Wonka életének nagy titkáról: arról, hogy ő is volt gyerek. Aztán fiatalember. Bejárta a világot, út közben egy egész kicsit meglopott egy társai közt igen nyúlánknak számító umpa-lumpát (Hugh Grant), őrült csokikat talált fel, és még őrültebb álmokat hajkurászott: arra vágyott, hogy a világjárás véget érjen, ő letelepedjen, és megnyithassa bűvös-bájos-ízes-mágikus csokiboltját.

Vetítési időpontok:

  • 2023. 12. 15.   15:30   18:00   20:30
  • 2023. 12. 16.   13:00   15:30   18:00   20:30
  • 2023. 12. 17.   13:00   15:30   18:00   20:30

OTTHON MOZI

ELŐZŐ ÉLETEK

Nora és Hae-sung gyerekkorukban a legjobb barátok voltak, de a kislány elköltözése szétválasztotta őket egymástól. Húsz évvel később online újra egymásra találnak, azonban felnőttként már egészen máshol tartanak az életükben. A lány sikeres írónő New Yorkban, komoly párkapcsolatban él, a fiú viszont csak sodródik Szöulban. Az interneten keresztül újra elkezdenek kötődni egymáshoz, a gyerekkori bajtársak között igaz és mély felnőtt barátság alakul ki. Hae-sung New York-i látogatása azonban mindkettejükben váratlan érzelmi lavinát indít el, és rákényszeríti őket, hogy végre szembenézzenek a valódi érzéseikkel.

Vetítési időpont:

2023. 12. 15.   18:00

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb