Sport

Hajrá, fiúk! Pénteken hazai pályán kezdik meg az évet a kecskeméti kosarasok

Pénteken a Debrecen ellen, hazai pályán, a Messzi István Sportcsarnokban nyitja 2024-et a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét. Az ellenfél 7 sikerrel és 7 vereséggel a tabella 6. helyén található, míg a Kecskemét 5-9-es mutatóval a 10. pozíciót foglalja el.

A cívis városban vívott, első alapszakaszbeli mérkőzésen a DEAC örülhetett a végén, így van miért törlesztenie a kecskemétieknek – tudtuk meg közleményükből.

“Rövid idő alatt négy meccset vívtunk meg, és eközben sok inger is ért minket, plusz itt voltak az ünnepek, a karácsony és a szilveszter” – nyilatkozta Ivkovic Stojan szakmai igazgató.

A DEBRECENT MÉLTATTA A KECSKEMÉTI MESTER

“A Debrecen minden évben a legrendezettebb klubok közé sorolható Magyarországon. Magas célokat tűznek ki célul, és ennek megfelelően igazolnak, állítják össze a keretet. Idén sincs ez másként. Tiszteljük ellenfelünket, a célunk viszont nem lehet más, csakis a győzelem, pláne hazai pályán a kitartó és lelkes közönségünk előtt. Dr. Csont volt elemezni a DEAC Oroszlány elleni meccsét, és szombaton fog beszámolni a fejleményekről”

– zárta gondolatait a szakember. 

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb