Sport

Hajrá, fiúk! Pénteken ismét a Messzi István Sportcsarnokban szurkolhatunk a kecskeméti kosarasoknak

A jelenleg dobogós ZTE ellen csap össze pénteken 18 órakor a Messzi István Sportcsarnokban a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét. A két együttes első alapszakasz mérkőzésén a zalaiak nyertek (94-80), így a visszavágás vágya is fűti a kecskeméti kosarasokat. 

A ZTE a 3. helyen áll jelenleg a tabellán (8 győzelem, 7 vereség), ám mögöttük még három együttes áll azonos mérleggel (Szolnok, DEAC, Sopron). A Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét most a pontvadászat alsó felében található (5 győzelem, 10 vereség), ám egy hazai sikerrel nagyot ugorhatnának felfelé, ami jól mutatja, mennyire kiélezett a 2023-24-es bajnoki évad.

“A Zalaegerszeg ellen is ugyanúgy készülünk, elemeztük a játékukat. Úgy gondolom, hogy erre a meccsre is igaz lesz, hogy nüanszok fognak dönteni. A dobóformán sok fog múlni, ez a zsinórban három megnyert meccsen be is igazolódott, és a DEAC ellen is, ha picivel pontosabbak vagyunk, akkor nyerhettünk volna. Szurkolóink támogatása elengedhetetlen ahhoz, hogy újra győzni tudjunk. Legutóbb is fantasztikus atmoszférát varázsoltak a csarnokban. Bízom benne, hogy most is sokan itt lesznek pénteken a ZTE ellen, kitartanak mellettünk.

– nyilatkozta Ivkovic Stojan, a csapat szakmai igazgatója.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb