Sport

Szurkoljunk együtt: parázs meccsre készülnek a kecskeméti futsalosok

Szurkoljunk minél többen hétfőn a Messzi István Sportcsarnokban: utolsó előtti hazai alapszakaszbeli mérkőzését vívja hétfőn 18:30-tól az SG Kecskemét Futsal csapata. Ellenfelük az utolsó szalmaszálba kapaszkodó Újpest FC-220Volt lesz, így az izgalom garantált!

Az októberi, fővárosi meccsen 3-3-ra végeztek egymással a felek, ez az eredmény azonban most egyik fél számára sem lenne megfelelő; főleg a lila-fehéreknek kéne nagyon a három pont.

A KECSKEMÉT MÁR BEBIZTOSÍTOTTA A FELSŐHÁZI SZEREPLÉST

A kecskeméti NBI-es futsalosok már biztosan ott lesznek a felsőházi rájátszásban, jelenleg a tabella 5. helyéről várják a 19. fordulót. Az Újpestnek még a maradék négy körben van sansza kivívni, hogy a legjobbak között folytathassák, most a 9. pozíciót foglalják el a tabellán – tudtuk meg a klub közleményéből.

“Ellenfelünk számára ez a meccs az egyik utolsó szalmaszál, hogy kiharcolják a felsőházi rájátszást, így vélhetően kettőzött erővel készülnek a hétfői ütközetre. Mi már biztosan ott leszünk a legjobbak között, ám ez a tény nem azt jelenti, hogy ne kéne mindent megtennünk, hogy tovább gyarapítsuk pontjaink számát. Fontos lenne egy újabb siker, hiszen nem mindegy, hogy hányadik helyről és hány hozott egységgel vágunk majd neki az alapszakasz utáni küzdelmeknek”

– nyilatkozta a meccs előtt Marko Gavrilovic sportigazgató.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb