Sport

Kell a bravúr! Szombaton a 2. helyezett Fehérvár ellen játszanak a kecskeméti kosarasok

Szombaton 17 órakor a tabella 2. helyén álló Arconic-Alba Fehérvár otthonában lép pályára a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét. Ivkovic Stojan elmondta, hogy a fiatalok még több játéklehetőséghez is juthatnak a szombati találkozón.

Két csapat látszik kimagasodni idén a mezőnyből, a Falco Szombathely (15 győzelem, 1 vereség) és az Alba Fehérvár (14 győzelem, 2 vereség). Utóbbi vendégei lesznek szombaton 17 órától a kecskeméti férfi kosarasok, akik az előző körben fontos sikert arattak a Messzi István Sportcsarnokban a komoly erőt képviselő Zalaegerszeggel szemben. Ennek is köszönhetően Wittmann Krisztiánék a 10. helyre ugrottak fel a pontvadászatban – tudtuk meg a klub közleményéből.

Fontos volt a Zalaegerszeg elleni siker, az egész csapatnak sokat jelent szurkolóink szeretete. Látszott, hogy fizikálisan utolértük magunkat. Lépésről lépésre javítjuk a játékunkat, látszik már a fejlődés, folyamatosan azon dolgozunk, hogy egyre jobbak legyünk.A sérülések, betegségek nagyban tudják befolyásolni a csapatok teljesítményét, eredményességét. Tóth Barna a ZTE ellen kapott a fejére egy ütést, de szerencsére most már jól van. Lehet, hogy szombaton pihentetni fogunk egy külföldit, így a fiatalok még több lehetőséghez juthatnak

– mondta Ivkovic Stojan szakmai igazgató.

Shannon Bogues az Alba elleni mérkőzés előtt így nyilatkozott:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb