Mindenmás

Napi pakk: tavaszias lesz a csütörtök Kecskeméten, holnap újra emelik az üzemanyagárakat

Jóóó reggelt, Kecskemét! Csütörtökön egy napra visszatér a tavaszias, enyhe idő városunkba, de csapadék is várható! 69 éve ezen a napon született Nyilasi Tibor legendás magyar labdarúgó és edző; hiába vannak már most is az egekben az üzemanyagárak, újabb emelés jön pénteken! Mutatjuk a legfrissebb híreket: itt a napi pakk!

NÉVNAPOSOK

Nagyon boldog névnapot kívánunk minden kedves Aténé, Beatrix, Dejte, Fausztina, Gajána, Gyöngyi, Lizandra, Margaréta, Margit, Özséb, Piroska, Orion és Pál nevű Kecskemét365 olvasónak!

ÉRDEKESSÉGEK

  • 160 éve ezen a napon megkezdte működését a magyar tőzsde,
  • 142 éve ezen a napon megszületett A. A. Milne angol író, Micimackó, Malacka és társai megalkotója.
  • 69 éve ezen a napon megszületett Nyilasi Tibor labdarúgó, edző.
Fotó: Földi Imre / NSO

IDŐJÁRÁS

Csütörtökön egy napra jelentősen megenyhül az idő Kecskeméten is, többfelé várható eső, zápor, hosszabb időszakokra felszakadozhat a felhőzet. Élénk szél alakulhat ki a nap korai szakaszában, délután 11 és 17 fok közötti maximumokkal számolhatunk.

HIÁBA VANNAK MÁR MOST IS AZ EGEKBEN AZ ÜZEMANYAGÁRAK, ÚJABB EMELÉS JÖN PÉNTEKEN

Korábban beszámoltunk róla, hogy az emelések után az üzemanyag-forgalom majdnem 16 százalékkal csökkent: ezen belül a 95-ös benziné 16,5 százalékkal, a dieselé pedig majdnem 20 százalékkal esett vissza! Péntektől ezek ellenére újabb áremelés jön!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb