Sport

Szurkoljuk ki együtt a dobogót a kecskeméti futsalosoknak! Csütörtökön hazai pályán zárjuk az alapszakaszt

A Nyíregyháza ellen a Messzi István Sportcsarnokban zárul az alapszakasz csütörtökön. A legjobb forgatókönyv szerint még a dobogón is végezhetnek a kecskeméti futsalosok, ám ehhez győzelem kell, amelyhez mindenki buzdítására szükség lesz!

Csütörtökön este, a 18:30-kor kezdődő mérkőzésen sok kérdésre választ kaphatunk majd, hiszen egy hazai siker biztosítaná a negyedik helyet az SG Kecskemét Futsal számára az alapszakaszban. Sőt, ha a Maglód-Veszprém összecsapás kedvezően alakulna, akkor akár a 3. hely is meglehet a kék oroszlánok számára.

AZ ALAPSZAKASZBAN ELÉRT HELYEZÉS KULCSFONTOSSÁGÚ

Ez azért is fontos, mert a felsőházba visznek magukkal pontokat a gárdák az alapszakaszban elért helyezésük alapján a következők szerint: az alapszakasz 1. helyén végzett csapat 7 pontot, a 2. helyén végzett 5 pontot, a 3. helyén végzett 4 pontot, a 4. helyén végzett 3 pontot, az 5. helyén végzett 2 pontot kap, a 6. helyén végzett 1 pontot kap a felsőházi rájátszásra – tudtuk meg a klub közleményéből.

“Fontos lesz az utolsó kör számunkra az alapszakaszban, hiszen a Nyíregyháza ellen fog eldőlni, hányadik helyen végzünk, és mennyi pontot viszünk magunkkal a felsőházi rájátszásra. Nemzetközi meccsnap lesz ebben az időszakban, és Tomicra számítanak a szerb felnőtt válogatottban, így az ő hiánya fájó pont számunkra” – kezdte mondandóját Marko Gavrilovic sportigazgató sportigazgató.

“A nyírségiek kompakt csapatot alkotnak, gólerős játékosaik vannak, akikre oda kell majd nagyon figyelnünk. Rendkívül nehéz és kiélezett csatára számítok. Nálunk biztos lesz némi változtatás, hiszen a rotációnk rövid lesz. Mindenképpen azért küzdünk majd, hogy megszerezzük a három egységet, és ezzel arra is meglehet az esély, hogy a dobogón végezzünk. Szurkolóink támogatására különösen szükségünk lesz most. Bízom benne, hogy sokan ott lesznek mellettünk csütörtökön, és az extra energiákból táplálkozva a végén közösen ünnepelhetünk sikert”

– fejezte be.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb