Mindenmás

Sokkoló: osztálytársai brutálisan megvertek egy kecskeméti diáklányt (videóval, +18)

Olvasói videóból, a Kecskemét365 Familynek és Péternek köszönhetően szereztünk tudomást a felháborító esetről: a kecskeméti Lánchíd Utcai Sport Általános Iskolában előbb szóban, majd fizikailag is bántalmaztak egy hetedikes diáklányt. Felkerestük a rendőrséget is az üggyel kapcsolatban, ők azt írták szerkesztőségünknek, hogy már nyomoznak.

A videóban egyébként az látható, hogy két tanuló előbb verbálisan, majd fizikailag bántalmazza a felső tagozatos diáklányt:

  • előbb arra biztatják, hogy “álljon ki ellenük”,
  • kutyának nevezik,
  • majd amikor a sértett el akar menekülni, utánafutnak, a hajánál fogva a földre rántják és többször is ütlegelni, rugdosni kezdik.

Amikor a lány nagy nehezen feláll, még egyszer, hatalmas erővel arcon ütik.

Az esettel kapcsolatban megkerestük a rendőrséget és az iskola illetékesét is: a rendőrség elmondta, hogy nyomoznak az ügyben, több információt azonban nem mondhattak el, az iskolától viszont még nem kaptunk választ kérdéseinkre. Amint többet tudunk, beszámolunk a friss részletekről!

SAJNOS NEM EGYEDÜLI ESETRŐL VAN SZÓ

A fent is említett történet sajnos nem egyedüli eset az országban. Tavaly év végén például egy 16 éves sümegi fiút csúfoltak társai. Bántalmazták is őt, amit videóra is vettek. A felvételen jól hallható, hogy miután a bántalmazók kirúgták a lábát, és elesett, még hangosan ki is nevetik. A sümegi tinédzsernek elege lett, nem bírta tovább. Egyik barátját még felhívta telefonon, elbúcsúzott, majd vonat elé ugrott. A telefonhívást követően a tini ismerőse egyből hívta a fiú édesapját, de már nem volt mit tenni. A 16 éves fiú öngyilkos lett. Ebből is látszódik, hogy mennyire fontos odafigyelni a gyerekekre, és felelősségteljesen nevelni őket.

Ha úgy érzed, lelki segítségre szorulsz, vagy van olyan ismerősöd, aki veszélyben van, azonnal kérj segítséget! Hidd el, mindig van megoldás, mindig van, aki meghallgat:

Magyar Lelki Elsősegély Telefonszolgálatok Szövetsége
116-123
Kék Vonal gyermekkrízis alapítvány
116-111
Csak vezetékes vonalról hívható:
DélUtán középkorú és idős emberek lelkisegély szolgálata
+36-80-200 866
Akik interneten segítenek:
www.sos505.hu és www.chat.kek-vonal.hu
E-mail címek, ahová írásban fordulhatsz:
[email protected]
[email protected]

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb