MindenmásVideo365

2024 legnagyobb befektetési sztárja a „zöld” lakások a Cédrus Ligetben! Kecskemét figyelj!

A kecskemétieknek is felcsillan a „zöld” lakások csillaga! Megtaláltuk a legjobb befektetést a Cédrus Ligetben? Miért lehet ez fontos a kecskemétieknek? Nos, a BYD egy Kecskeméthez közeli városba költözik, rengeteg munkahelyet teremtve ezzel, mely óriás fellendülést jelenthet a befektetőknek. Az ingatlanok felvásárlása eddig is közkedveltnek számított az egyetemi városokban, a diákok mindig a legjobb lehetőségek után kutatnak. Most itt a lehetőség a „zöld” irányba terelni az ingatlanbizniszt.

Az ingatlan befektetésnek több fontos szabálya is létezik, ezeket azért érdemes fontolóra venni, mert csökkenthetjük a kockázati tényezőket. A legfontosabb szabály: jó helyen lévő ingatlant vásároljunk! Továbbá, nem mindig az olcsó ingatlan a jó befektetés. Ezen felül fontos, hogy forgalomképes ingatlanba fektessük pénzünket. Ami pedig a 2024-es szabályt illeti, ha lehet, akkor megújuló energiaforrással rendelkező lakásokba fektessünk, mert értékállóbbak. Ezeket figyelembe véve mutatjuk is a legjobb megoldást Kecskeméttől pár kilométerre, az egyik legnagyobb egyetemi városban, Szegeden!

Sok befektető vásárol banki bedőlt ingatlanokat, felújításra szorulókat, amivel viszont rengeteget veszíthetnek, a bizonytalansági faktor miatt. 2024-ben miért is választanánk befektetés céljából elavult kivitelezésű lakásokat?! Hisz a Cédrus Ligetben geotermikus fűtésrendszerű lakások épültek, amik költséghatékony rezsi árakon kínálják a nyugalmas lakhatást, diákok és családok számára egyaránt. 

A Cédrus Lakópark, Európa legnagyobb geotermikus fűtési rendszerének lakóparki mása. A világban hatalmas kincs a kiszámítható és pénztárcabarát rezsiköltség, legyen befektetésről, vagy éppen otthonunk megvásárlásáról szó. Lekeny Márk, a Cédrus Liget Lakópark ügyvezetője elárulta: Reykjavík után Szegeden van a legnagyobb geotermikus fűtésrendszer, és a Cédrus Liget Lakópark külön kutakkal rendelkezik. Ez a legzöldebb, legfenntarthatóbb és leginkább pénztárcabarát megoldás, de a kiépítése igen költséges: ezért nem éri meg kisebb közösségeknek ebbe fektetni, de település szinten, és nagyobb lakóparkok esetében már élvezhetjük minden jótékony hatását.

Nos, az ingatlanbefektetések egyik legfontosabb ökölszabálya, hogy a profit a vásárláskor keletkezik, azaz minél jobb áron jutunk hozzá egy ingatlanhoz, a folyamat végén annál nagyobb bevételre tehetünk szert. Ehhez pedig még érdemes hozzátenni, hogy a felkészítési folyamat és maga az értékesítés képes arra, hogy valóban maximalizáljuk a befektetésből származó profitot. Tehát mindenképp figyelembe kell venni, a lakások korát, fűtésrendszerét és frekventáltságát. 

Még mindig az látható a piacon, hogy az újépítésű ingatlanok főleg, amelyek bármilyen megújuló energiaforrást használnak értékállóak és folyamatosan emelkedik az áruk. Az a tapasztalat, hogy akinek befektethető tőkéje van még mindig nagy potenciált lát az ingatlanvásárlásban, ráadásul a piac alakulása is egyre jobban afelé tendál, hogy albérletben élnek a fiatalok és ott rendezkednek be hosszútávon. Ez az ipari fejlődés is azt vetíti előre, hogy ebbe a területbe fektetni egy jól megtérülő szegmens és mindig van/lesz rá igény.

Ne hagyja ki Kecskemét, hogy részesüljön a Cédrus Liget nyújtotta lehetőségekből. További információért látogassatok el az oldalra és keressétek őket bizalommal!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb