Közélet

“B@szd meg, valahol laknom kell” – indokolta a Bács-Kiskun vármegyei polgi, hogy az orvosi szolgálati lakásban lakik

„B@szd meg, valahol laknom kell!” – mondta a fideszes polgármester, Szarvas Róbert, aki magától értetődőnek tartja, hogy beköltözött az EU-s pénzből felújított orvosi szolgálati lakásba” – tette közzé közösségi oldalán Hadházy Ákos.

Hadházy bejegyzése szerint Bácsszőlősön 45 millió forint uniós pénzből újították fel a rendelőt és az orvosi szolgálati lakást. A faluban nincs orvos, rendelésre csak kétszer két órában jár át egy orvos 8 kilométerről. Hadházy azt írja, ezért „a fideszes polgi így úgy gondolta, a legjobb, ha ő illegálisan beköltözik a felújított kecóba”.

Bár a képviselő-testület és a kormányhivatal is többször felszólította, hogy költözzön ki, ezt nem tette meg, Hadházy információi szerint inkább aláíratott egy „törvénytelen bérleti szerződést” az alpolgármesterrel, akinek állítólag fogalma sincs, hogyan került a papírra az aláírása.

A POLGÁRMESTER BEDÜHÖDÖTT A KÉRDÉSEKEN

A videó folytatásában egyébként Szarvas Róbert feldúlva kérdezi Hadházytól, hogy „minek kérdez baromságokat”, ha „mindent tud”. „Mert annyira meredek, hogy ön az orvos lakásban lakik” – válaszolta erre Hadházy, mire szarvas Róbertből kiszakadt:

“B@szd meg, valahol laknom kell!”

Hiszünk a kiegyensúlyozott, független tájékoztatásban: kíváncsiak vagyunk Szarvas Róbert álláspontjára is, ezért megkerestük, de egyelőre nem válaszolt. Amint választ kapunk a polgármestertől, frissítjuk a posztot!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb