Mindenmás

Abszurd: fiatalkorúak lopták a fát a Nyugati elkerülő mellett Kecskeméten

A Kecskeméti Városrendészet gépkocsizó külterületi járőrszolgálatot ellátó közterület-felügyelői az egyik elkerülőn, az úttest melletti erdős területen fatolvajokat értek tetten, fogtak el, majd adtak át a Kecskeméti Rendőrkapitányság járőrének.

A Kecskeméti Városrendészetre február közepén két alkalommal is lakossági bejelentés érkezett arról, hogy a Nyugati elkerülőn, az úttestet határoló véderdőből ismeretlen személyek több alkalommal fákat vágnak ki, és tulajdonítanak el. A körülmények tisztázása, az elkövetők tettenérése érdekében a gépkocsizó külterületi járőrszolgálatot ellátó közterület-felügyelők figyelőszolgálatot szerveztek, illetve a helyszínt visszatérő jelleggel ellenőrizték.

TETTEN ÉRTÉK A LÁNCFŰRÉSZES FIATAL TOLVAJOKAT

A közel kétheti, kitartó munkájukat egy csütörtöki napon siker koronázta, ugyanis az elkövetőket a bejelentésben megjelölt helyszínen, tevékenységük közben sikerült tetten érni, amint éppen láncfűrésszel fákat vágnak ki.

JOGOSÍTVÁNY NÉLKÜL, ENGEDÉLY NÉLKÜL HOZTA EL ROKONA AUTÓJÁT

A közterület-felügyelők a két férfit intézkedés alá vonták, ekkor derült ki, hogy egyikük fiatalkorú, a másik személy gyermekkorú, ráadásul a helyszínre egy olyan személygépkocsival érkeztek, amelyet hozzátartozójuk engedélye nélkül hoztak el úgy, hogy az azzal történő közúti közlekedéshez szükséges vezetői engedéllyel az „idősebb fiatal” nem rendelkezett. Később még az is kiderült, hogy egyikük eltűnés miatt körözés alatt állt.

A két fiatalkorú által elkövetett cselekmények miatt a Kecskeméti Városrendészet vezetője, Dr. Német Zsolt feljelentést tett az eljárás lefolytatására hatáskörrel és illetékességgel rendelkező Kecskeméti Rendőrkapitányságon a további eljárás lefolytatása céljából – tudtuk meg a Kecskeméti Városrendészettől.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb