Mindenmás

Elrendelték a hajléktalan férfi letartóztatását, aki hason szúrta ismerősét Kecskemét belvárosában

Mint korábban beszámoltunk róla, Kecskeméten, a Batthyány utcában korábbi nézeteltérésük miatt hason szúrta ismerősét egy férfi 2024. február 26-án. A Kecskeméti Járásbíróság most elrendelte az elkövető, a 48 éves hajléktalan férfi letartóztatását.

A Kecskeméti Járásbíróság ma egy hónapra elrendelte a letartóztatását egy 48 éves hajléktalan férfinak, akit életveszélyt okozó testi sértéssel gyanúsítanak. A megalapozott gyanú szerint a férfi 2024. február 26-án, este Kecskemét belvárosában, egy korábbi vagyoni nézeteltérésük miatt, kérdőre vonta az egyik ismerősét (az ügy sértettjét). A vita során a nála lévő késsel hason szúrta a sértettet, aki a bántalmazás következtében 8 napon túl gyógyuló, életveszélyes sérüléseket szenvedett el. 

A járásbíróság a büntetett előéletű férfi letartóztatását a jelenlétének biztosítása, valamint a bűnismétlés veszélye miatt rendelte el. A bíróság döntése nem végleges, ugyanis a férfi és védője fellebbezést jelentettek be, amit a Kecskeméti Törvényszék bírál el – tudtuk meg a Kecskeméti Törvényszéktől.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb