Mindenmás

Az egymilliomodik ügyfelet köszöntötték hétfőn a Deák Ferenc téri kormányablakban

A mai napon, március 4-én a Bács-Kiskun Vármegyei Kormányhivatal Deák Ferenc téri kormányablakának 1.000.000. ügyfelét köszöntötték Kecskeméten – számolt be róla a Kormányhivatal.

Mint a Kormányhivatal közleményben írja, a szerencsés ügyfél, Kovács Melina délelőtt érkezett a kormányablakba útlevél érvényességének meghosszabbításával kapcsolatban ügyet intézni, ahol a dolgozók örömhírrel fogadták. Kovács Ernő, a Bács-Kiskun Vármegyei Kormányhivatal főispánja, Dr. Zombor Attila főigazgató és Cseh Tamás, a Kecskeméti Járási Hivatal vezetője közösen gratuláltak az egymilliomodik ügyfélnek, megköszönték az állampolgárok kormányablakokba vetett bizalmát, majd oklevéllel és egy csokor virággal kedveskedtek az érintettnek.

MÉG 2014 MÁJUSÁBAN NYITOTTA MEG KAPUIT A KECSKEMÉTI KORMÁNYABLAK

A kecskeméti kormányablak 2014. május 26-án nyitotta meg kapuit az ügyfelek előtt, azóta havonta átlagosan több mint 8000 ügyfél keresi fel. Kovács Melina említette, hogy elégedett a kormányablakban tapasztalt ügyintézéssel, annak mind a gyorsaságát, mind a minőségét tekintve. Legtöbbször akkor jár itt, amikor okmányainak érvényességi ideje lejár.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb