Kecskeméti arcok

Segítségnyújtásból jeles: rosszul lett az utcán egy nő, egy járókelő kezdte meg az újraélesztését, majd a kiérkező járőrök folytatták Kiskunfélegyházán

Rosszul lett egy nő az utcán, Kiskunfélegyházán, akinek az életét a bejelentő járókelő és a gyors rendőri segítség mentette meg. A bejelentő ugyanis mellkaskompressziót alkalmazva azonnal megkezdte a hölgy újraélesztését, majd a rendőrök folytatták, s gondoskodtak a hölgyről a mentők kiérkezéséig, tudtuk meg a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányságtól.

Tájékoztatásuk szerint egy eszméletlen, földön fekvő emberről kaptak bejelentést a kiskunfélegyházi rendőrök. A bejelentő próbálta kitapintani a bajba jutott pulzusát, de nem érezte, ezért azonnal megkezdte az újjáélesztését.

A rövid időn belül megérkező járőr, Kulcsár Zoltán r. őrm. átvette a rosszul lett nő mellkaskompresszióját, eközben társa, Deák Miklós r. őrm. biztosította a helyszínt. A mentősök a helyszínre érve stabilizálták az asszony állapotát, majd kórházba szállították. Információink szerint a nő jól van.

Forrás: police.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb