Mindenmás

Hétfőtől ideiglenes forgalomkorlátozásokra számíthatunk az 52-es főúton, mutatjuk, hogyan tudsz majd közlekedni

Aszfaltozási munkák miatt ideiglenes forgalomkorlátozások lesznek az 52-es főúton. Mint az önkormányzattól megtudtuk, március 18. és 23. között az Izsáki út – Olimpia utca csatlakozásában kell forgalomkorlátozásokra számítani a közlekedőknek.

A tervek szerint március 18-án és 19-én (hétfőn és kedden) a belvárosból az M5 autópálya irányába tartó belső sáv le lesz zárva és ezzel együtt ideiglenesen megszűnik a körforgalom teljes körbejárhatósága. A Szil-Coop Bevásárlóközpont ezeken a napokon a Sport utcai körforgalomban történő visszafordulással érhető el.

EGY MEGÁLLÓT ÁTHELYEZNEK

Mindezek mellett:

  • március 20. és 22. között (szerdától péntekig) a belvárosból az M5 autópálya irányába tartó külső sáv lesz lezárva. Ezeken a napokon a Mercedes-Benz Sport Akadémia előtti lévő Kodály Iskola autóbusz-megállóhely nem lesz használható. A megállóhely ideiglenesen a közeli vasúti átjáró előtti területre lesz áthelyezve.
  • március 23-án (szombaton) az Olimpia utcai csatlakozó ág is lezárásra kerül. Ekkor az ezen a környéken található ingatlanok, szolgáltató egységek (Sport akadémia, JYSK áruház, McDonald’s étterem) a Csabay Géza körút irányából lesznek megközelíthetők.

A fentieken túl tervezetten 2024. március 20-21. között az 52. sz. főút 1+930 – 2+005 km szelvények közötti szakaszon, az Izsáki út – Vízmű utca csomópont környezetében mozgó ideiglenes forgalomterelés biztosításával aszfaltozási munkavégzés történik. A kivitelező az arra közlekedők fokozott figyelmét és türelmét kéri.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb