Sport

Izgalmas meccsnek nézünk elébe, az utolsó hazai alapszakasz mérkőzés jön szombaton: a Kaposvár együttesét fogadják a kecskeméti kosarasok

Szombaton 18 órakor a Kometa Kaposvári KK együttesét fogadja a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét a Messzi István Sportcsarnokban. A két gárda kaposvári összecsapását a kecskemétiek nyerték 86-97-re december közepén. Azóta viszont a somogyiak jelentős átalakuláson mentek át, új vezetőedző és új játékosok is érkeztek hozzájuk. Február végén jelentették be Filipovityot, aki Brazíliából tért vissza oda, ahol fiatal korában pallérozódott, így izgalmas mérkőzésnek nézünk elébe!

A klubtól megtudtuk, hogy a Kaposvár az előző három meccsét elbukta, míg a hírös városiak egy győzelmet és két vereséget tudhatnak magukénak az előző három körből. A tabella alsó felében elhelyezkedő csapatok számára különböző okoknál fogva lesz igazán fontos a szombati megmérettetés. Ivkovic Stojan szakmai igazgató nehéz összecsapásra számít. 

NEHÉZ ÖSSZECSAPÁS LESZ

“Idegenben sikerült őket megvernünk, ám azóta erősítéseken mentek keresztül” – nyilatkozta Ivkovic Stojan. “Ötödik külföldivel egészültek ki, és magyar szinten prémium igazolást jelentettek a közelmúltban Filipovity Márkó személyében. Komoly befektetéssel mennek bele a véghajrába, és nekik még megvan az esélyük a legjobb nyolc kiharcolására. Minden bizonnyal azért jönnek, hogy itt tegyék meg efelé az első lépést, de mi is mindent megteszünk azért, hogy mi kerüljünk ki győztesen. Tudjuk, hogy egy nagyon nehéz összecsapás lesz. Most rendben van a csapatunk, egyedül Váczi Tamás bajlódik derékfájással. Én kezelem, reméljük szombatra már ő is a legjobb formában lesz. Ha úgy tudunk játszani, mint a Körmend ellen, akkor itthon tudjuk tartani a pontokat. Szurkolóink támogatására számítunk” – zárta gondolatait a szakmai igazgató.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb